محمد برادران :

کدخبر: 533

هرکجا که افراد ارزشی خود را کنار کشیدند خلاها توسط نااهلان پر شد؛ به همین دلیل تعداد سالیانه تولیدات ارزشمند هنری بسیار اندک است و استقبال مردم از فیلم هایی چون "چ" و "شیار 143" نشان دهنده ی عطش آن ها برای تماشای آثار فاخر و سوژه های ناب است.

به مناسبت بیستم فروردین روز هنر انقلاب اسلامی سرویس هنری قزوین خبر  گفت و گویی اختصاصی داشت با محمد برادران، یکی از هنرمندان و انیمیشن سازهای جوان استان که متن این صحبت ها را در ادامه می خوانیم:

تعریف هنر انقلاب اسلامی 

قبل از تعریف هنر اسلامی می بایست به تعریف هنرمند اسلامی پرداخت چرا که تا زمانی که هنرمند درک درستی از اسلام و آرمان های انقلاب نداشته باشد توانایی تولید محتوای اسلامی را نخواهد داشت. هنرمند ارزشی در آغاز باید از خود شروع کند و پیش از آنکه دست به قلم ببرد و یا  به تولید هر اثری هنری دیگری بپردازد، خودسازی و تهذیب انجام دهد؛ در اینصورت است که می تواند هنری فاخر بیافریند.

نکته قابل توجه این است که هرگز نمی توان کسی را وادار به هنرآفرینی کرد و متقابلا هنرمندی را وادار به پذیرش ارزش های اسلامی نمود؛ در همین راستا می توان به ارگان هایی اشاره کرد که اشتباها هزینه های هنگفتی برای تربیت هنری انسان های ارزشی می پردازند اما متاسفانه خروجی خاصی را شاهد نیستیم که این امر به دلیل عدم شناسایی استعدادها و سرمایه گذاری پیش از کشف علایق بچه های ارزشی است که نتیجه ی حاصله، هدر رفت پتانسیل و بودجه ها می باشد.

باید توجه داشت که یک شبه نمی توان عرصه هنر را متحول ساخت و تاثیرگذاری در این حوزه نیازمند قدم های آرام و حساب شده است؛ تربیت هنرمند اسلامی را می بایست از ریشه های این جامعه یعنی کودکان و نوجوانان آغاز کرد و به لایه های زیرین هنر توجه نمود.

mosahebe008

جایگاه امروز هنر انقلاب اسلامی

جایگاه هنر انقلاب اسلامی میان طبقات مختلف جامعه متفاوت است و عوام و خواص نگاه متفاوتی به این جایگاه دارند.

با توجه به اینکه هنرمندان از اقشار آسیب پذیر جامعه محسوب شده و به دلیل فشارهای کاری بسیار تحت مضیقه اند، بعضا برای رهایی از این تنگناهای روحی به مسایلی روی می آورند که موجب ورود آلودگی هایی به این حوزه می شود و همین امر دلیلی است برای ممانعت خانواده های مذهبی با حضور فرزندانشان در عرصه ی هنر و هرکجا که افراد ارزشی خود را کنار کشیدند خلاها توسط نااهلان پر شد.

به همین دلیل تعداد سالیانه  تولیدات ارزشمند هنری بسیار اندک است و استقبال مردم از فیلم هایی چون  "چ" و "شیار 143" نشان دهنده ی عطش آن ها برای تماشای آثار فاخر و سوژه های ناب است.

یکی از علت های موفقیت امریکایی ها در صنعت سینما آشنایی فوق العاده این مردم از همان دوران کودکی با ابزارهای هنری و  تکنولوژی در خانه است؛ خوشبختانه این امر امروز برای کودکان ایرانی فراهم شده تا با آشنایی هرچه بیش تر با دوربین ها و امکانات هنری خانگی به پرورش فهم و درک خود در عرصه هنر بپردازند تا در سال های بزرگسالی تولید آثار قابل اهمیت و تاثیرگذاری را انجام دهند.

هنر انقلاب اسلامی با دو دسته  مواجه است؛ یک عده که گریزان از این حوزه هستند، و یک گروه مقابل هم دنباله روی این هنر هستند بنابراین نکته مورد اهمیت تاثیرگذاری های چراغ خاموش است چراکه باید به جبهه مخالف توجه داشت و جهت جذب هرچه بیشتر مردم برای تماشای آثار هنری ارزشی از تولید کننده های بی عنوان و بی طرف استفاده کرد و لزومی برای درج لوگوی موسسه خاصی در تمام آثار هنری وجود ندارد.

mosahebe007

 

آینده هنر انقلاب اسلامی

برای بهبود هنر انقلاب اسلامی می بایست از ریشه های ملت، دانش آموزان شروع کرد تا با شناخت استعدادهای کم سالان آن ها را در مسیر مشخص و هدفمندی قرار داد؛ باید هنرمندان ذاتی را شناسایی و سرمایه گذاری های لازم بر آن ها را انجام داد.

مشکلات اقتصادی یکی از دغدغه های هنرمندان ارزشی است که پتانسیل های لازم برای تمرکز در تولید آثار فاخر را کم رنگ می کند که می بایست با تامین هزینه ها به رشد هنرمندان پرداخت.

 

انتهای پیام/

ارسال نظرات

آخرین اخبار