در آیین اختتامیه دهمین دوره نمایشگاه کتاب قزوین

کدخبر: 427

اگر عادت کنیم که روزانه حداقل 10 صفحه کتاب بخوانیم، به مطالعه ماهانه یک کتاب 300 صفحه ای می رسیم؛ افزایش سرانه مطالعه، معنای نمایشگاه کتاب است.

به گزارش سرویس فرهنگی قزوین خبر؛ شب گذشته آیین اختتامیه دهمین دوره نمایشگاه کتاب قزوین با حضور جمعی از مسوولین و اصحاب رسانه در سالن اجتماعات نمایشگاه بین المللی امام خمینی برگزار شد.

مدیر کل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین با اشاره به این مطلب که افزایش سرانه مطالعه، معنا و هدف نمایشگاه کتاب است، ابراز داشت: اگر عادت کنیم که روزانه حداقل 10 صفحه کتاب بخوانیم، به مطالعه ماهانه یک کتاب 300 صفحه ای می رسیم و در نهایت 3600 صفحه کتاب در پایان سال خوانده می شود که این امر منجر به افزایش سرانه مطالعه و ترویج فرهنگ کتاب خوانی می شود؛ برپایی نمایشگاه های کتاب فرصت مناسبی برای این فرهنگ سازی است.

مهدی احمدی ضمن بیان اینکه می بایست چاره ای برای گرانی بهای کتاب اندیشید، گفت: باید حساب کتاب از نان، گوشت، شیر، پنیر و بنزین جدا شود؛ مردم این اقلام را جزو ضروریات زندگی خود می دانند و هنوز به باور اهمیت کتاب در زندگی نرسیده اند، غافل از آنکه بسیاری از مشکلات زندگی ریشه در عدم حضور کتاب در زندگی است.

ketab1

وی هدف از کتاب خوانی را جدا از کتاب های درسی مدرسه و دانشگاه دانست و توضیح داد: مقصود از ترویج فرهنگ کتاب خوانی، کتاب های غیر درسی است که حاصل آن شعور و آگاهی می باشد چرا که هیچ انسانی بدون خواندن کتاب به جایی نمی رسد.

این مسوول خاطرنشان کرد: بسیاری از مردم کتاب خوانی را تنها یک وظیفه دانش آموزی و دانشجویی تلقی می کنند و پایان هر سال با پایکوبی آن را به فراموشی می سپارند و روانه سال بعد و یا محیط کاری می شوند؛ متاسفانه کتاب برای بسیاری از مردم یادآور شب امتحان و محروم شدن از بعضی دوران های کودکی است.

احمدی ادامه داد: این در حالی است که به ما جایگاه کتاب را نیاموخته اند اینکه کتاب همدم و آرامش است، به ما نیاموخته اند که انسان بدون کتاب، بی هدف، بی برنامه و بینای نابینا است؛ باید گفت که کتاب راه زندگی، شادمانی، پیشرفت و عقلانیت و بی کتابی بی راهه ی پس رفت و بی خردی است.

مدیر کل وزارت فرهنگ و ارشاد استان در پایان با اشاره به اهداف برگزاری نمایشگاه کتاب اذعان داشت: این نمایشگاه فرصتی رجهت ای معرفی کتاب های تازه ای است که نویسندگان و ناشران به ارمغان آورده اند و هم چنین زمانی برای ترویج دانش و خردورزی می باشد چراکه به قول علامه جعفری " کتاب؛ روز بازار اندیشه و گفت و گو است"

 

انتهای پیام/

 

ارسال نظرات

آخرین اخبار