حاشیه نگاری دهمین نمایشگاه کتاب

کدخبر: 424

در حاشیه برگزاری نمایشگاه کتاب، دیداری هم داشتیم با ناشران مطرح کشوری که در این نمایشگاه حضور داشتند و هر یک با توجه به تجربیاتشان نقاط ضعف و قدرت نمایشگاه را بازگو کردند.

حضور خوب، خرید ضعیف

اکثر قریب به اتفاق این ناشرین حضور بازدید کنندگان قزوین را مثبت ارزیابی کردند ولی با توجه به وضعیت اقتصادی مردم، فروش در کل کشور را ضعیف دانستند. این ضعف نیز همه استان ها را در بر می گرفت و به گفته این ناشرین حتی فروش در کلان شهر ها نیز در حد انتظارها نبوده است.

استفاده از ناشران استخوان دار

مدیر فروش انتشارات امیرکبیر فضای اختصاص یافته به نمایشگاه کتاب را بسیار مناسب دانست و نقش تبلیغات خوب و موثر برگزار کننده گان در استقبال مردم را غیر قابل انکار خواند و عنوان کرد : اگر مردم استطاعت مالی خوبی داشتند بی شک ماحصل این اشتیاق نتیجه بهتری برای ناشرین داشت.

 

مدیر فروش یک دیگر از ناشرین مطرح کشوری با گلایه از حضور ناشران نوپا!!! گفت : مسئولان باید یاد بگیرند که ناشران استخوان دار را جذب کنند و به کار بگیرند. ناشرانی که در شان مردم باشند.

تاثیر کم نمایشگاه های گزارش محور

ناشران اعتقاد داشتند که : تا وقتی مدیران به فکر برگزاری صرف اینگونه نمایشگاه ها باشند، برای ارائه گزارش عملکرد و اینکه کاری انجام شده باشد، نتیجه مطلوب گرفته نمی شود و باید بسترهای لازم برای تهیه کتاب و فرهنگ مطالعه در مردم ایجاد شود تا اینگونه نمایشگاه ها تاثیر بیشتری داشته باشد.

باید به دوران کودکی بازگردیم

دکتر امیری از نویسندگان حوزه کودک نیز با بیان اینکه تلاش برای نسل های میان سال و کهن سال فایده چندانی نخواهد داشت گفت : بارها به مدیران و مسئولین کشور گفته ایم که اگر می خواهید به دنبال راهکار باشید به دوران کودکی بازگردیم. برگزاری نمایشگاه فقط برای کودکان و نوجوانان آن هم به مدت حداقل 10 سال می تواند نسل آینده را با کتاب آشتی دهد ولی متاسفانه هیچ کس به دنبال راهکار نیست. فرهنگ سازی کردن یک مقوله زمان بر است و مسئولین ما باید با صبر و حوصله به دنبال راهکارهای قطعی و درمان باشند بجای مسکّن های مقطعی.

ارسال نظرات

آخرین اخبار