حجت الاسلام عابدینی، در جمع دانشجویان غیرایرانی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، اقدام سخیف نشریه هتاک فرانسوی در توهین به پیامبر رحمت -صلوات الله علیه- را محکوم کرد.
به گزارش سرویس سیاسی قزوین خبر؛ در این مراسم که شنبه شب در حسینیه ی شهید آوینی مجتمع خوابگاه ها برگزار شد و با وجود تعطیلات بین دو ترم، انتظار می رفت جمعیت کمتری در آن حضور یابند، ابتدا حجتالاسلام عابدینی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های استان قزوین به ایراد سخنرانی پرداخت و سپس دو تن از دانشجویان غیرایرانی، طی سخنانی اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) را محکوم کردند.
هیچ گاه اهانت به نفع توهین کننده تمام نمی شود
حجتالاسلام عابدینی با محکوم کردن اقدام نشریه هتاک فرانسوی گفت: هر انسانی از اقدام فرانسوی ها ناراحت می شود. خداوند در قرآن می فرماید: «و لقد کرمنا بنی آدم...» نمی گوید «و لقد کرمنا شیعه» یا «و لقد کرمنا سنی». در آیین اسلام همه انسان ها محترم هستند مگر آنکه با خدا بجنگند، با مسلمانان بجنگند و خون کسی را بریزند. درواقع تا زمانی که دست به ظلم نزده اند، محترم هستند. این اساس تفکر اسلام است. هیچ گاه اهانت و توهین به نفع توهین کننده که ظالم است، تمام نمی شود و خدا از مظلوم حمایت می کند.
مکروا و مکرالله و الله خیر الماکرین
وی افزود: همیشه خداوند دینش را توسط دشمنانش گسترش داده است. به عنوان مثال، قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، شاه به مردم ظلم می کرد و فردی چون من که یک جوان بودم و مسئولیت سیاسی نداشتم، انواع شکنجه ها را تحمل کرده ام. البته بنده خیلی کم شکنجه شدم. کسانی بودند که با شنیدن حجم شکنجه های آنها، از زنده ماندنشان تعجب می کنیم. در آن زمان، شاه با تبعید علمای فعال به نقاط دورافتاده باعث شد که سؤالات مکرر مردم آن مناطق توسط علما پاسخ داده شود. در واقع شاه می خواست با تبعید علما، انقلاب را خاموش کند ولی همین اقدام موجب شد که انقلاب مطرح بشود و مردم با امام خمینی(ره) آشنا بشوند. «و مکروا و مکر الله و الله خیر الماکرین» ما اینها را تجربه کردیم. همچنین قیام طلاب فیضیه قم در سال 1354 و ضرب و شتم و زندانی شدن طلاب توسط ساواکی ها باعث شد که طلاب در پادگان ها سربازان جوان را با انقلاب و امام خمینی(ره) آشنا کردند و برای پیروزی انقلاب در سال 57 زمینه سازی صورت گرفت.
توهین شاه، زمینه ساز پیروزی انقلاب
امام جمعه ی موقت استان گفت: در پاییز 56 حاج آقا مصطفی فرزند امام به طرز مشکوکی به شهادت رسید و مجالس ترحیم بزرگی در ایران برگزار شد که در آن نام امام برده می شد. سخنرانان آن مجالس پذیرفته بودند که بعد از سخنرانی به زندان می روند. پس از آن جرأت و بیداری مردم افزایش یافت و شاه فهمید که مردم امام خمینی(ره) را خیلی دوست دارند و از روی عصبانیت دستور داد که طی مقاله ای در روزنامه اطلاعات به امام خمینی(ره) توهین شود. فردای آن روز طلبه ها در قم به بیوت مراجعی از جمله آیات عظام مرحوم، گلپایگانی و مرعشی نجفی رفتند و سخنان آنها هدایت کننده بود. مثلا آیت الله گلپایگانی در آن دیدار فرمودند:«فقط خمینی نیست که با شاه مخالف است، ما هم از ابتدا مخالف بودیم، هستیم و خواهیم بود.» بعد از ظهر آن روز قیام طلبه ها با گلوله پاسخ داده شد و تعدادی از مردم قم در 19 دی به شهادت رسیدند. بعد از آن در سراسر کشور مجالس ترحیم برگزار شد. در چهلم شهدای قم، تعدادی از مردم تبریز شهید شدند، در چهلم شهدای تبریز، تعدادی از مردم یزد شهید شدند و در چهلم شهدای یزد، تعدادی از مردم جهرم به شهادت رسیدند و پس از آن تظاهرات و تجمعات مردم به صورت پی در پی برگزار می شد. بنابراین توهین شاه در یک روزنامه زمینه ساز پیروزی انقلاب گردید.
2030 م ؛ فرانسه مسلمان
وی با مطرح کردن این پرسش که چرا قبل از آن زمان به امام توهین نشد؟ افزود: امام مشغول درس و بحث بود و زمانی که پرچم آزادی، انقلاب و اسلام را برافراشت، شروع به توهین کردند. حال چرا الان بعد از 1400 و اندی سال با جدیت به پیامبر اکرم(ص) توهین می کنند؟ بخاطر اینکه دنیای امروز با بحران معنویت مواجه است و الان پیامبر در دنیا در حال شناخته شدن است. پنجاه سال پیش، هرگز احساس نیاز مردم جهان به معنویت این قدر جدی نبود. آن زمان رسانه ها فراگیر نبودند ولی الان هر روز راجع به پیامبر و سخنان او صحبت می شود و ایشان با قلم، هنر و انواع ابزار به دنیا نشان داده می شوند. به همین خاطر، غرب از جمله فرانسه وقتی پیوستن مردم به اسلام و علاقه آنها به پیامبر را می بیند، نگران می شود. حداقل 7-6 میلیون نفر در فرانسه مسلمان شده اند. آمار مسلمان که قبلا در فرانسه گم بودند، به صورت تصاعدی رشد می کند و خودشان گفته اند که در سال 2030 فرانسه یک کشور مسلمان و اسلامی می شود که امید من این است که این اتفاق زودتر رخ دهد.
تأثیر نامه رهبری در این مقطع
حجه الاسلام عابدینی گفت: قبل از انقلاب و در شرایط بحرانی از همراهی یک نفر با ما خوشحال می شدیم و الان که اینجا نشسته ایم احساس می کنیم که همه ی مردم فلسطین، لبنان، سوریه، عراق، یمن، بحرین، تونس، افغانستان، پاکستان و... دستمان در دست یکدیگر است. همه از این دیدار خوشحالیم و این خوشحالی را مدیون پیامبریم که اگر نبود ما یکدیگر را نمی شناختیم. همو که «الذین معه اشداء علی الکفار و رحماء بینهم». باید همه یاران پیامبر در یک صف باشند و اختلاف عقیده ها در پناه قرآن و پیامبر، در محافل علمی مطرح شود. تفکر و اندیشه برادرانه مسلمانان ارزشمند و فرصت رشد است و داستان زندگی امام صادق(ع) پر از این قسم رفتارهاست. ایشان نه تنها با مسلمانان بلکه با ملحدین می نشست و به سؤالات آنها پاسخ می داد. خداوند درباره پیامبر می فرماید:«و ما ارسلناک الا رحمت للعالمین» او برای همه انسانها رحمت است و اولین کسانی که از رحمت او برخوردار می شوند، پیروان او هستند. این اهانت زمینه ساز شناخت بیشتر اسلام و پیامبر می شود و به همین دلیل رهبری در این مقطع نامه ای نوشتند و جوانان را خطاب کردند که خودتان اسلام و پیامبر را بشناسید. و به شناختی که در رسانه ها القا می شود اتکا نکنید. اسلامی که این رسانه ها نشان می دهند، اسلام داعشی هاست و داعشی ها، آمریکایی-صهیونیستی هستند. اسلام داعش، اسلام نیست. پرچم داعش، صهیونیستی است. ان شاءالله همه ما نگاه نو به اسلام داشته باشیم و جهان بیشتر از گذشته با اسلام آشنا بشود.
وی افزود: رهبر تنها رهبر ما نیست، جوان عراقی سربندش عکس رهبری است، در غزه به رهبر و مردم ایران تبریک گفتند و رهبری فرمود که کرانه باختری باید مسلح بشود. این خبر خوشی است که عرصه را بر صهیونیست ها تنگ می کند. نابودی صهیونیستها زمینه ساز نابودی ستمگران است. ما به دنبال نابودی ملت آمریکا نیستیم بلکه خواستار نابودی ظالمین هستیم.
پس از سخنرانی حجه الاسلام عابدینی، بلال حکیم از یمن و محمد سهیل از پاکستان طی سخنانی به زبان عربی و انگلیسی اهانت نشریه هتاک فرانسوی به پیامبر رحمت را محکوم کردند.
ارسال نظرات